Особливості процесу забивання чаші типу Phunnel
Всі досвідчені курці знають, що різні форми чашок потрібно забивати з урахуванням їх особливостей. Особливий попит має практичне і зручне чаша фаннел. Якщо набридла класична форма, обов'язково почніть пошук нового з цієї форми - яскраві і абсолютно нові відчуття! Для новачків важливо добре забути чашку, тому розкриємо секрети кальянщиків, як же правильно підготувати Phunnel до паління.
Phunnel: особливості та переваги застосування
Чашка не класичний зовнішнього вигляду була високо оцінена багатьма курцями. Відмінні курильні властивості чаші зробили її дуже популярною і попит тільки росте з часом. Багато виробників пропонують вологі тютюнові суміші, що рекомендують використовувати саме з Фанел.
Так, до позитивних характеристик чаші форми PHUNNEL модно віднести:
- Збереження насиченого смаку і вологості тютюну, за допомогою продуманих бортиків;
- Тютюнове листя не потрапляють всередину шахти;
- Велика місткість дозволяє насолоджуватися курінням ще довше;
- Одне, але широкий отвір дає відмінну циркуляцію повітряних потоків;
- Моделі в більшості мають хорошу міцність і прослужать тривалі терміни;
- Часто оригінальний дизайн і в загальному форма, що красиво поєднується з багатьма курильними приладами.
Недоліків в експлуатації чаші фаннел практично немає. Єдині негативні моменти: велика вартість, в порівнянні з класикою і вміння правильно забити чашку.
Секрети забивання Phunnel
Фаннел - чаша, що допоможе яскраво і соковито розкрити смак тютюнової суміші. Важливо лише правильно провести її забивання. Навіть недосвідчені курці зможуть впоратися з цим завданням якщо будуть пам'ятати про прості рекомендації:
- Укладання тютюну повітряним способом. Потрібна циркуляція повітряного потоку, тому листя розміщують пушисто, по колу і без високих гірок, виключаючи підгоряння. Щільна забивання не дасть тютюну розкритися з одним отвором чаші, а гірка завжди ризик відчути запах гару замість приємного смаку;
- Рівність забивання. Тютюн укладають повністю на всю площу чаші і рівно з її верхом. Для поєднання з фольгою навіть можна опустити верх нижче країв, а зі спеціальним регулятором спека - калаудом, можна навіть трохи вище.
Кальянщики вже впевнено користуються фаннел і знають всі особливості забивання, наприклад, що в кінці сеансу можна трохи придавити тютюн і отримати ще одну порцію насиченого аромату. Загалом, як таких правил немає. З чашею можна експериментувати і пробувати різні способи забивання і самі тютюнові суміші.